top of page

programma 2019

vrijdag 14 juni

Geweest
18.jpg

dirty sexy friday

Ga helemaal los op beats van o.a. Snelle, Freddy Moreira, Johnny 500, Deepcrash, Brick

en New Wave!

Online voorverkoop € 9,50 / Dagkassa € 12,50

Omslag EVENT - Dirty Sexy Friday - 2019.

zaterdag 15 juni

Geweest

session

SESSION is een van de beste, professionele en meest geboekte allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een actueel hit-repertoire en veel interactie met het publiek is dit dé live-act van Nederland!

zondag 16 juni

Geweest

wesley klein

Wesley deed mee aan de talentenjacht Popstars in 2009 en was onderdeel van de groep 'GENTS' (met o.a. Danny Froger). Ook trad hij op tijdens Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA.

raymon hermans

In 2010 kreeg Raymon de kans om zich te laten horen aan Nederland met zijn debuutsingle. Door het succes van deze single kreeg hij aandacht bij diverse TV- en radiozenders en kwamen er in een korte tijd veel optredens. 

nelis leeman

Het nummer 'Schudden' is door het Hollandse Hit Forum uitgeroepen tot zomer kanjer van 2012. Het jaar daarna kwam de single ‘Boem, Boem, Boem’ uit in samenwerking met Marco Kanters en volgde al snel een remix van het nummer 'Er is niemand zoals jij' met Wesley Klein.

arjon oostrom

Arjon Oostrom, één van de meest gedraaide Nederlandstalige feestartiesten, begint zijn zangcarrière in 2005. Na het uitbrengen van zijn eerste singles, begint zijn carrière pas echt vorm te krijgen als hij in 2007 start bij De Aprés Skihut in Rotterdam.

ferry de lits

In 2004 kwam de eerste single uit van De Lits genaamd Kijk in mijn hart. Sinds 2015 is hij presentator van het televisieprogramma Hart Voor Muziek dat op diverse regionale en lokale zenders wordt uitgezonden.

khick

Of het nu gaat om een kermis, tentfeest, bedrijfsfeest of bruiloft, elk optreden wordt een feestje! Met een repertoire dat voor ieder wat wils biedt, van Nirvana tot K3 en van Bruno Mars tot Helene Fisher. Gegarandeerd feest!

maandag 17 juni

Geweest

Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van Anderkovver. Met een uitgebreid scala aan muziekgenres heeft deze band de gave welk publiek dan ook naar zich toe te trekken en de zaal plat te spelen!

anderkovver

Anderkovver-Burolivemuziek.nl_.jpg

henk dissel

Zingen zit Henk Dissel in het bloed. De sympathieke zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Na deelname aan diverse talentenjachten gooide Henk in 2008 als één van de finalekandidaten hoge ogen bij het Nederlandse publiek!

dinsdag 18 juni

Geweest

baby blue

Baby Blue bestaat uit vijf jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme overslaan op het publiek. Vanaf de eerste minuut worden de toeschouwers geraakt door de aanstekelijke muziek en staat de hele tent op zijn kop.

de hitsensatie van dit moment

bottom of page