ervaar het gevoel van de sevewaeg bij jou thuis
OUDEJAARSAVOND
Voor oudejaarsavond kunt u speciale gourmetboxen, borrelboxen / -planken én sushi bij ons bestellen. Deze zijn op de dag zelf tussen 13.00 uur en 17.00 uur af te halen.
Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u zelf het gewenste tijdvlak doorgeven, waarop u uw bestelling wenst af te komen halen.
LET OP !
-
U dient uw bestelling online via onze bestelpagina te plaatsen (zie onderstaande link). Telefonisch bestellen is helaas niet mogelijk. Bestellen kan van maandag t/m zondag tussen 07.00 uur en 21.00 uur.
-
Bestellen voor oudejaarsavond kan tot dinsdag 29 december 18.00 uur. Maar bestel op tijd, want vol is vol!
Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op (077-467 1345), wij staan u graag te woord.
Met gastvrije groet,
Team de Sevewaeg!
077-467 1345


Via onderstaande link kunt u uw bestelling online plaatsen!
kerstmenu 2020
Rundercarpaccio
Basilicumpesto • truffelmayonaise • pijnboompitten • tomaatjes • radijs • Parmezaanse kaas • rucola
Tartaar van tonijn
Broodkruim • sesamzaadjes • sojabonen • koriander • wasabi mayonaise
Bonbon van gerookte zalm en garnaaltjes
Venkelsalade • bleekselderij • waterkers • cocktailsaus
Paté van fazant met reeham
Salade van appel, walnoot en biet • perencompote • gel van kersen • crumble van geroosterde noten
Frisse salade van surimi krab
Mango • pompoen • gember • tuinkers • limoenmayonaise
Gegrilde courgette met feta kaas (vegetarisch)
Salade van tomaat • geroosterde pompoen • veldsla
Terrine van paddenstoel (vegetarisch)
Zuurkoolsalade • aardappelcrumble • cranberries • dragonmayonaise
Al onze voorgerechten worden met brood en boter geserveerd.
Wildbouillon
Vlees van Hollands wild • winterpeen • prei
Bouillabaisse
Klassiek bereid • rijk gevuld met vis en zeevruchten
Romige tomatensoep
Room • soepballetjes
Bospaddenstoelensoep (vegetarisch)
Bospaddenstoelen • champignons
Bloemkoolsoep (vegetarisch)
Zoete aardappel • bosui
Al onze soepen worden met brood en boter geserveerd.
Varkensmedaillons omwikkeld met spek
Sinaasappel-portsaus
Kalkoenrollade
Cranberry jus
Ossobuco op Milanese wijze
Rijk gevulde jus met ui, bleekselderij en wortel
Parelhoen suprème
Calvadossaus • gebakken appeltjes
Kalfssukade
Paddenstoelenjus
Hazenbout (klassiek bereid)
Jus met spekjes, ui, knoflook, winterpeen, knolselderij, jeneverbessen, peperkoek en rode wijn
Hertenstoof (klassiek bereid)
Jus met sjalot, paddenstoelen, winterpeen, peperkoek, tijm, rozemarijn en rode wijn
Duo van zalm en kabeljauw
Kreeftensaus
Zeebaars
Sinaasappel-tijmsaus
Risotto (vegetarisch)
Aardpeer • hazelnoot • sjalot • prei • Gruyère • peterselie
Ravioli van spinazie en Ricotta (vegetarisch)
Witte ui • knoflook • pijnboompitten • room • Pecorino
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met:
Spruitjes gebakken met spekjes en ui • rode kool met appel • aardappelpuree • Vlaamse frietjes • gebakken aardappeltjes • witlofsalade • pastasalade • stoofpeertjes • appelcompote • mayonaise
Chocolade-kersentaart
Witte chocolade-champagnetaart
Appeltaart trifle
Meringuetaart met mascarpone, pistache en framboos
Tiramisu Limoncello
Hazelnoot-schuimtaart